120 kişilik umre kafilemiz, 25 Haziran tarihinde Mekke’ye ulaşarak konaklayacakları Mira Sheab Otel’e güvenli bir şekilde yerleşti. Yolculuklarını huzurla tamamlayan umrecilerimiz, otel girişinde görevlilerimiz tarafından hazırlanan coşkulu bir karşılama programıyla karşılandı.
Görevlilerimiz, misafirleri için dualar, ilahiler ve ikramlar eşliğinde manevi bir atmosfer oluşturdu. Kafiledeki umreciler bu sıcak karşılama için memnuniyetlerini dile getirirken, duygusal anlar da yaşandı.
Umre programı kapsamında ibadetlerine başlayacak olan kafilemiz, Mekke’deki ilk günlerinde Kâbe ziyareti, tavaf ve namaz ibadetleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Kafile başkanları, tüm programların özenle planlanlayarak umrecilerin maneviyat dolu bir ibadet yolculuğu yaşaması için özverili şekilde çalışıyor.
Bu kutsal yolculukta tüm umrecilerimize hayırlı ibadetler dileriz.
#Hac #Umre #Mekke #Medine #Arafat #Diyanet #KudretTurizm #KutsalTopraklar #Keşfetteyiz #ravza #kabe #umreyolculugu #umrekampayası #umreprogramı #umrefirması #umre2025 #mübarekbeldeler #umrah #mescidinebevi #beytullah #yeşilkubbe #hacveumre #Arafat #umreyegidiyoruz #kocaeli #şevvalumresi #kocaeliumre #izmitumre #hajj #instagram




















